
Van de gelegenheid dan maar gebruik gemaakt om nog eens te informeren naar het resultaat van het bloedonderzoek dat ik een aantal weken geleden heb laten uitvoeren. Alle waardes zijn perfect met een kleine maar, die van de vitamine B12 ligt op de ondergrens. Geen reden tot paniek maar toch iets om rekening mee te houden. Dan maar gevraagd waarin die vitamine zit, want daar had ik geen flauw idee van: zuivelproducten en rood vlees. Nog maar eens opgebiecht dat ik geen zuivelproducten eet (en dat dat al jaren zo is). Gelukkig zag ze daar geen probleem in (ook al omdat het geen invloed heeft op mijn rode bloedcellen), ik moet er gewoon op letten dat ik wat meer rood vlees eet (dus vanaf nu een steak op tijd en stond).
1 comment:
Vitamine B12 zit ook, heb ik vandaag in de Carrefour gezien, in Looza B-3 fruitsap. In kleine mate welliswaar: 0,15 ug per 100 ml.
Hoezo, geen zuivel? En al die crèmekes dan ;-) ?
Post a Comment